Het Betere Boerenbed - Hoeve den Overdraght

Andere Kampeerlogies
Poperinge

Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij 'den Overdraght' beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom luxe kamperen in de tenten van Het Betere BoerenBed en ontdek wat glamping is.

Bij 'den Overdraght' overnacht je op een werkende boerderij met enkele zeldzame schapenrassen en Jersey-melkkoeien gemolken door de robot. Tijdens je glamping vakantie maak je deel uit van de boerderij. Zo krijg je een rondleiding op de boerderij en kan je meehelpen met het voeden van de dieren. Bij Het BoerenBed geldt: niets moet en alles mag!

Zet je telefoon uit en berg je tablet op want tijd voor elkaar staat centraal tijdens een BoerenBed vakantie. Het zal je dan ook aan niets ontbreken! De tenten zijn volledig ingericht voor 6 personen (5 volwassen en 1 kind). Je vindt er onder andere een ruim tweepersoonsbed, stapelbed en sfeervolle BoerenBedstee. Ook een eettafel, bank, koelkist, eigen toilet en een warme douche. Daarnaast beschik je over een complete keuken met koud stromend water. Je hebt er alles wat je nodig hebt tijdens een verblijf; van schaar tot pan en van bestek tot emaillen koffiekopjes. Je hoeft niets mee te nemen van huis. Het zal je dus aan niets ontbreken!
In de tent creëer je warmte door middel van de houtkachel, die midden in de tent staat. Het licht aanmaken doe je met olielampen en kaarsen, gezellig die sfeer.

Het BoerenBed is voor iedereen die houdt van de knusse sfeer op de camping, maar ook op zoek is naar luxe en kwaliteit. Je hebt dus én het gevoel van kamperen én de luxe van een echt bed, keuken en douche en toilet. Bovendien is er altijd wat te doen want je bevindt je op een werkende boerderij!

Label: 
Q-label

Contact

Adres: 
Het Betere Boerenbed - Hoeve den Overdraght
Woestenseweg 31
8970 Poperinge
Telefoon/Fax:
+32 57 33 31 09
+32 476 88 29 10 (mobile)

Openingsinformatie

Sluitingsperiode:
  • 01/11/2020 tot 31/12/2020
  • 01/01/2021 tot 31/03/2021

Prijsinformatie

Betaalmogelijkheden: 
Cash

Faciliteiten

Algemeen
Huisdieren toegelaten
Neerhofdieren
Gelegen aan plas, meer, vijver
Actief & Wellness
Zwemvijver
Kinderen
Speelruimte / speeltuin

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF