Het Notarishuis

Vakantiewoning
Poperinge
Classificatie: 5 van 5 sterren.

In de Babbelaarstraat, in het centrum van de stad Poperinge, staat het Notarishuis. Een smal steegje, plaatselijk verkeer, midden de stad en toch spreekt de stilte voor zich. Het Notarishuis werd gebouwd in opdracht van notaris Impe. Het is een stijlvolle villa waar hij enkele jaren zijn notariaat had. In 2012-2013 werd het gerenoveerd door Els en Dries en aangepast aan de huidige normen van een luxevakantiewoning. Enkele retro accenten en meubelstukken herinneren de gasten aan de bouwperiode van de woning. Daarnaast zorgen enkele originaliteiten voor een verrassende inrichting met oog voor detail.
Achter het huis bevindt zich een charmante stadstuin met terras waar je kan genieten van de rust die hier te vinden is. Zelfs zeldzame vogels zoals de Vlaamse gaai vinden deze omgeving. Door de unieke ligging is het haalbaar om de stad Poperinge te voet te ontdekken. Ook de bakker, de slager en enkele grootwarenhuizen zijn op wandelafstand.Parkeren is zeker geen probleem. Voor het Notarishuis is parking voor 3 auto’s. Daarnaast is een grote parking op 70 m waar parkeren vrij is. Het huis met nummer 21 kan plaats bieden aan 23 personen. Hiervoor zijn 7 ruime slaapkamers , 3 badkamers en een zolder beschikbaar die het nodige comfort garanderen.

Maximum capaciteit: 
22

Contact

Adres: 
Het Notarishuis
Babbelaarstraat 21
8970 Poperinge
Telefoon/Fax:
+32 57 33 93 87
+32 496 61 18 93 (mobile)

Prijsinformatie

Richtprijzen

Weekend (2_nachten): 
Van € 640,00 tot € 1 035,00
Weekend (3_nachten): 
Van € 795,00 tot € 1 190,00
Midweek: 
Van € 640,00 tot € 1 035,00
Week: 
Van € 930,00 tot € 1 445,00

Extra betaalinformatie

Garantie: 
Ja
Water en elektriciteit inbegrepen: 
Ja
Prijs schoonmaak: 
€ 150.00

Faciliteiten

Algemeen
Rookvrij
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Privé parking openlucht
Eigen tuin of park (omheind)
Vaatwasmachine
Wasmachine
Media
Wifi (draadloos internet) overal
Tv-hoekje
Dvd-speler
Kinderen
Kinderbed
Speelruimte / speeltuin

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF