Tournee Locale

Rondje Westhoek

Zin om al het lekkers en moois dat de Westhoek te bieden heeft, te gaan ontdekken? Dan moet je zeker een rondritje plannen met Rondje Westhoek!

Rondje Westhoek ontstond uit de combinatie van verschillende passies: het authentiek karakter van het Volkswagenbusje, de interesse voor het pure organiseren en de liefde voor de Westhoek. Ondertussen is dit verhaal uitgegroeid tot een sterkhouder in de regio! Het concept is even simpel als geniaal: de chauffeur brengt je met het retrobusje naar alle toplocaties in de Westhoek. Die rit door de regio plan je zelf of je kan je laten verrassen door de knowhow van de organisator.

Bier, hop en brouwerijen. Volksspelen, musea of een mix tussen alle voorgaande? Dit in combinatie met lekker eten, laat Rondje Westhoek je op hun eigen manier het "goede leven" van de Westhoek ontdekken.

Rondje Westhoek maakt op jouw vraag een persoonlijk pakket op maat. Voor al wie op zoek is naar een origineel geschenk brengt de cadeaubon soelaas. De ideale manier om zonder zorgen 'in jouw bubbel' de mooiste plekjes in de Westhoek te verkennen. 

Contactgegevens:
Rondje Westhoek - T. 0475 74 60 09 - info@rondjewesthoek.be - www.rondjewesthoek.be

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF