Doe mee en win

Win een belevingsvolle Grote Goesting trip voor 2 personen in de Westhoek: een overnachting, een diner, een brouwerij-bezoek en elektrisch fietsverhuur ter waarde van 180 euro.

B&B 't Brouwershuis in Watou

Guesthouse Brouwershuis is een plaats om te genieten van een gastronomisch ontbijtbuffet, om de tijd te nemen voor een babbel en gebruik te maken van de onbeperkte mogelijkheden om de streek te verkennen. Het Brouwershuis heeft een afgesloten privéparking en beschikt over tien comfortabele kamers met televisie, douche, lavabo, toilet, bad- en bedlinnen. Gasten kunnen verpozen in het open salon, in de eetkamer en in de unieke wintertuin.

  • 1 overnachting voor 2 personen incl. ontbijtbuffet met streekproducten
  • Westhoekvoordeelpas 2019

Kijk alvast op https://www.sintbernardus.be/nl/guesthouse-nl voor meer informatie.

Diner in Bar Bernard

Sinds de zomer van 2018 kunnen bierliefhebbers terecht in de indrukwekkende rooftop bar. De St.Bernardus bieren centraal in Bar Bernard. Ze vormen het vertrekpunt voor de meeste gerechten. Het princinpe foodpairing staat centraal, waarbij de smaken van de gerechten extra in de verf worden gezet door de combinatie met één van onze bieren.

  • 1 diner voor 2 personen incl. streekbier 

Meer info: https://www.sintbernardus.be/nl/barbernard 

Brouwerijbezoek 

De laatste jaren onderging de brouwerij een heuse gedaanteverandering met de aanleg van het hoppeveld naast de brouwerij, een compleet spiksplinternieuwe vleugel waar ruimte is voor twee grote magazijnen, een brouwerijwinkel, een ontvangstruimte, vergader -en evenementen faciliteiten en als klap op de vuurpijl de nieuwe rooftopbar 'Bar Bernard' annex degustatieruimte met een prachtig 360° zicht op de regio.

Meer info: https://www.sintbernardus.be/nl/brouwerij/bezoek 

Elektrisch fietsverhuur

Er worden ook fietsen verhuurd om de hoppe- en landbouwregio beter te leren kennen.

Toeristisch Infopakket

- Westhoekbierfietsroutes

- Westhoek Brochures

 

 

Door het invullen van dit inschrijvingsformulier geef je Westtoer expliciete toestemming om jouw gegevens te verwerken. Westtoer behandelt persoonsgegevens met de grootste zorg. Onze volledige privacyverklaring vind je op www.westtoer.be/dataverwerking.