Westhoek KD

De Kinderbrouwerij

Ooit al 'Blauwers en Komies' gespeeld? Ken je flessenmannetje die gekke toeren uithaalt? Wist je dat 'Beeldenstormen' een leuk werpspel is? Allicht niet want het zijn allemaal nieuw ontworpen spelletjes door De Kinderbrouwerij. Die is gehuisvest in een gerestaureerde brouwerij in Reningelst. In de familiekroeg kan je volksspelen, bordspelletjes en gezelschapsspelletjes spelen binnen of op de koer. Je kan er proeven van de biologische huisbieren Rookop en Keikoppenbier, biologische tuinsappen, hoeve-ijs en de nieuwste lekkernij: huisgemaakte Klakkaards.

Geniet tijdens de zomer op het natuuterras in de weide, middenin het groen. Bestel je drankje of ijsjes, zet ze in een bierbak en trek naar de weide, waar kinderen ook honderduit kunnen spelen. Aan het natuurterras vertrekt een prachtig klauterparcours waar kleuters zich als aapjes in de jungle wanen.

Vanuit de Kinderbrouwerij vertrekken er ook heel wat routes op kindermaat, die ideaal zijn bij mooi weer:

De toegang is gratis. Open op zaterdag en zondag en tijdens de schoolvakanties ook op woensdag en donderdag van 14u tot 18u30.

De Kinderbrouwerij
Reningelstplein - 8970 Reningels (Poperinge)
info@kinderbrouwerij.com - www.kinderbrouwerij.com

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF