Westhoek KD

Dierenplezier

Speelboerderij 't Ganzengoed

Ga op ontdekking in het reuze maïsdoolhof met ganzenzoektocht, verdwaal in het fruitdoolhof of geniet van een heerlijke picknick op de weide. 

 

Meer info

't Fazantenhof

Ontdek het leven op de boerderij en de koeien en neerhofdieren worden je beste vrienden. Kinderen kunnen zich volop uitleven op de grote speeltuin of met de hele familie genieten van een partijtje hamerslag of klompenbowling.

 

Meer info

Ezelpad-boerderij

Maak kennis met de grote, zachtaardige ezels Vital, Addo, Pipette of de Drie Musketiers, Mozart,.... De ezels zijn ook steeds te vinden om te worden geknuffeld of geborsteld.

 

Meer info

Dierenpark De Zonnegloed

HIer wachten heel wat spannende avonturen op jullie en komen jullie oog in oog te staan met dieren uit alle delen van de wereld. Voor de allerkleinsten zijn er ook verschillende speelpleintjes en een avonturenpad.

 

Meer info

Kakelend Kippenmuseum

Ontdek een hele beestenboel in een educatief wandelpark. Naast de dieren is er ook een grote speeltuin waar kinderen kunnen ravotten of een speelschuur die in echte boerderijsfeer is ingericht.

 

Meer info

Op stap met een pony in Heuvelland

Een onvergetelijk avontuur met een van de shetlandpony's door Heuvelland. Nadien kunnen kinderen de pony's zelf verzorgen.

 

Meer info

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF