Westhoek KD

Indoor speelpleinen

 

De Speelplekke, Diksmuide

De SpeelplekkeHet binnenspeelplein met gescheiden speelruimte voor klein (1-5 jaar)  en groot (6-12 jaar), met ballenbad, grote glijbaan, blokkenzone, hindernissenparcours, autoparcours, springkasteel en tearoom, ideaal voor verjaardagsfeestjes, familiefeest of een gezellig samenzijn met vrienden of familie...

Woumenweg 73, 8600 Diksmuide
T. +32 51 50 67 12 - +32 468 11 60 37
info@despeelplekke.be - www.despeelplekke.be

_____________________________________________________________

Conquesta, Ieper

Het centrale thema van deze indoorspeeltuin is de 'verovering' en dit komt overal aan bod, zowel in de decoratie als in de speeltoestellen. Verse pannenkoeken en wafels en een uitgebreide drank en spijskaart maakt het een leuke bestemming. Let the ConquestaConquest begin!

Funhouse
Voor de kids van 4 tot 12 is er een 'funhouse'; een grote speelstructuur met drie verschillende glijbanen, draaitonnen, een kart-parcours, een ballenbad met kanonnen en interactieve elementen maar vooral veel klim- , kruip- en klautermogelijkheden.
Trampoline en Rodelbaan
In deze speelzone kan je de gekste toeren uithalen. Echte acrobaten kunnen er hun hartje ophalen op de trampolines en anderen kunnen via de rodelbaan ontelbare keren naar beneden rollen en glijden.
Snowlide
Vanaf de snowslide van 3 m hoog vertrekken de durvers naar beneden, over een wit sneeuwtapijt met klimwand en blokkenzone.

Oostkaai 80, 8900 Ieper
T. +32 491 24 52 10
info@conquesta.be - www.conquesta.be

_____________________________________________________________

Hopsiepops, Poperinge

HopsiepopsHopsiepops, een magazijn dat werd omgebouwd tot een fantastisch en uniek indoor speelpark, gelegen langs de Ring in Poperinge. Hopsiepops staat vol leuke attracties en heeft voor elke leeftijd (van 1,5 jaar tot 12 jaar) aangepaste activiteiten en spelletjes: ballenbaden, trampolines, opblaasbare structuren, de rollerbaan en niet te vergeten: het mega-avonturenparcours! Maar we vergeten de allerkleinsten niet: Alle speeltuinen zijn veilig ingericht voor peuters.

Europalaan 5, 8970 Poperinge
T. +32 57 33 89 44
info@hopsiepops.be - www.hopsiepops.be

_____________________________________________________________

De Ravotplekke, Wervik

De Ravotplekke WervikIn dit nieuwe indoorspeelplein kunnen de allerkleinsten naar hartenlust klimmen, klauteren, glijden en spelen, terwijl je zelf van een hapje en drankje geniet. Fun verzekerd!

Robert Klingstraat 60, 8940 Wervik
T. +32 494 80 08 79

info@deravotplekke.be - www.deravotplekke.be
 

_____________________________________________________________________________________________________________

Clown City, De Panne

Ideaal voor gezinsbezoeken of verjaardagsfeestjes.
Voor kinderen van 1 tot 12 jaar.

Veurnestraat 136, 8660 De Panne
T. +32 58 42 26 64

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF