Westhoek KD

Pretparken

 

Bellewaerde, Ieper

BellewaerdeBeleef plezier op dezelfde manier!
Bellewaerde is een dag met de hele familie vol plezier, avontuur en spectaculaire ontdekkingen in een overweldigende natuur. Nergens anders vind je zo'n zalige familieattracties die jullie doen daveren van plezier. Bellewaerde is nog zoveel meer: je leert er ook honderden dieren van dichtbij kennen in een authentieke omgeving. Klaar voor een dag die je nooit meer vergeet! Welkom in Bellewaerde!

Beleef samen sensationeel veel plezier!
Stap binnen in Bellewaerde en de pret begint meteen. In KidsPark worden de grootste dromen van de allerkleinsten werkelijkheid. Durvers in de familie deinzen niet terug voor een spannende duik op de splash van de Niagara en de allerdappersten trotseren de adembenemende coaster, Huracan. Met tientallen attracties midden in het groen beleven jullie samen het ene avontuur na het andere.

BellewaerdeSta oog in oog met meer dan 300 exotische dieren!
Superleuk én leerzaam: in Bellewaerde sta je echt middenin de natuur. Want Bellewaerde is ook de thuis van leeuwen, tijgers, apen, olifanten,,… De Afrikaanse savanne zal jullie verbazen, want van zo dichtbij zien jullie zebra’s en giraffen zelden ! Tijdens deze bijzondere belevenis maken jullie kennis met de mooiste, verbazingwekkendste en leerrijkste natuur.

Nieuw Aquapark Bellewaerde

In juli 2019 opent het nieuwe waterpark Bellewaerde Aquapark. De volledige site zal zo’n 3000 m² groot zijn en bevindt zich op de parking aan de Meenseweg. Het park wordt een oase van groen met interactieve expeditieboot, speelzone met kantelende emmers en peuterbad

AquaparkHet park heeft de ambitie om het meest complete waterpark voor de hele familie te worden. In Bellewaerde Aquapark zullen verschillende waterglijbanen en waterspeeltuigen geplaatst worden.

  • Familieglijbaan Aquaventure
    De glijbaan start op een hoogte van 12 meter en is 117 meter lang. Er kunnen vier personen tegelijk in een grote band door de attractie
  • Dubbele racerglijbaan Splash Clash
    De glijbaan start op een hoogte van 12 meter. Deze attractie bestaat uit twee glijbanen, die evenwijdig naast elkaar een identieke afdaling maken. Eén of twee bezoekers nemen plaats in een band en glijden om ter snelst 105 meter naar beneden. De glijbaan van het winnende team kleurt groen en van het verliezende rood. Op het einde van de race krijg je de tijd te zien.

Ook de allerkleinsten worden niet vergeten met een speelzone en peuterbad op hun maat.  Ouders zullen dan weer kunnen relaxen in de vele strandstoelen en de wellnesszone. Een lazy river zal de bezoekers doorheen het volledige park voeren langs onder meer een grot, klimmuur, aquarium en tal van watereffecten.
Voor de warme zomerdagen is er eveneens een buitenzone met ligweide voorzien.

Meenseweg - 8900 Ieper
www.bellewaerde.be/nl

_____________________________________________________________

Plopsaland, De Panne

PlopsalandIn Plopsaland bij de Panne kunnen jong en oud een dagje boordevol plezier meemaken met de favoriete figuren van Studio 100 zoals Samson en Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy, Bumba,... Attracties voor groot en klein, zoals Anubis, de Vleermuis, het Bos van Plop, de Rollerskater, en vele andere. Verder zijn er uiteraard knotsgekke shows. Een dagje pret verzekerd!

De Pannelaan - 8660 Adinkerke
www.plopsaland.be