Westhoek KD's - familievriendelijk - op reis met kinderen - gezinsvakanties

Westhoek KD

Speelpleinen

 

Dranouter

Voor de kleinsten staan hier heel wat speeltoestellen en maar liefst drie glijbanen.
Je kan er minivoetbal spelen, skaten en basketballen.

Baroeneput, 8951 Dranouter (Heuvelland)

 

Kemmel

Op dit speelplein kunnen kinderen schommelen, wippen, de burcht beklimmen en weer afglijden. Voor de liefhebbers van tafeltennis, breng zeker je palets en balletje mee. Hier kan je in openlucht je tegenstander het lekker warm doen krijgen.

Willebeek, 8956 Kemmel (Heuvelland)

 

Loker

Het speelplein van Loker heeft tal van speelelementen op een ondergrond van zand. Klimmen, glijden, wippen, schommelen ... en op het grasveld staat alles klaar voor een partijtje voetbal.

Dikkebusstraat, 8958 Loker (Heuvelland)

 

Nieuwkerke

De burcht op zandondergrond willen je kinderen zeker beklimmen en doorlopen. De super toffe glijbaan is ook al een attractie op zich voor de kleinsten.

Bloementuil, 8950 Nieuwkerke (Heuvelland)

 

Westouter

Op het speelplein in Westouter heb je een super groot grasplein ter beschikking van de kinderen. Ze kunnen er met gemak tikkertje spelen of voetballen. Daarnaast kunnen ze naar hartenlust schommelen, wippen, af de glijbanen glijden. Voor de skateliefhebbers is er een plaats voorzien met rampen om de nieuwste kunstjes uit te proberen.

Sulferbergstraat, 8954 Westouter (Heuvelland)

 

Wijtschate

Op dit speelplein van je verschillende spelelementen om de kleinsten te laten genieten van het buiten spelen. Voor de wachtende ouders zijn er overdekte zitbanken.

Dorp, 8953 Wijtschate (Heuvelland)

 

Wulvergem

Op dit speelplein vind je kleine speeltuigen met een glijbaan en een zandbak. Daarnaast vind je er een openlucht boltra, een voetbalveld en een petanqueveld.

Hooghofstraat, 8952 Wulvergem (Heuvelland)