Westhoek KD

Welkom

Familievakantie in de Westhoek

Westhoek KD'sDe Westhoek wordt veel als vakantiebestemming gekozen door families met kinderen. Niet alleen door de nabijheid van Bellewaerde en Plopsaland, maar zeker ook door het grote aanbod aan familievriendelijk logies en kleinschalige attracties (ezelpad, dierenpark De Zonnegloed, de kabelbaan,…).

In de Westhoek zijn kinderen koning. Ook in restaurants wordt aan hen gedacht en werd er een Westhoek KD menu op de kaart gezet. Elk seizoen wordt er ook een Westhoek KD jury op pad gestuurd om de verschillende gerechten te gaan proeven. Ontdek hier de kritische blik van deze kindjes!

In de kijker!

Op zoek naar wat inspiratie of wil je wat tips van vorige ‘Westhoek-bezoekers’? Lees hier een blog over hoe je in de Westhoek kan komen genieten met kinderen.

Ruil D'Ardennen voor een weekendje Westhoek...

Blog van Maison Slash – 2018 – Maison Slash deed het jou alvast voor. Zij stuurden een Slash-reporter met oma, opa, kinderen en kleinkinderen naar de Westhoek.

Blog Maison Slash - Ruil D'Ardennen voor een weekendje Westhoek - familievakanties in de Westhoek - op stap met kinderen

Berg en bos vind je niet alleen maar in d'Ardennen. In de Westhoek kunnen ze daar ook wel wat van! Jaja, het diepe West-Vlaanderen heeft zekerst heel wat te bieden op vlak van heuvelachtige boswandelingen mét wilde dieren en al en ook leuke vakantiehuisjes mét vuurkorven en al. We stuurden slashparent Bregtje samen met haar familie mét grootouders en al een midweek noa West-Vloandrn en zudr èn nohal een bitje leute hegad!

Lees meer

Ontdek nog meer verhalen van bloggers die op pad geweest zijn in de Westhoek

 

Word zelf een echte Westhoek KD!

Vakantieboek Westhoek KD's - op stap met kinderen in de Westhoek - familievriendelijke vakantie in de WesthoekKinderen die met hun ouders of grootouders in de Westhoek komen logeren, worden extra in de watten gelegd. Op een speelse en leerrijke manier maken zij kennis met de streek en worden ze tot echte Westhoek KD's omgetoverd. Alle goocheltrucs staan in het vakantieboek voor Westhoek KD's dat bij het logies op hen ligt te wachten of vooraf kan worden opgevraagd via info@westhoekkd.be.
Twijfel je bij één van de opdrachten of ben je niet helemaal zeker van de oplossing? Kijk dan hier even om jullie verder op weg te helpen.

Om het jonge geweld te behagen, werden 8 kindvriendelijke fietsroutes ontwikkeld. Met de routes passeer je tal van pleisterplekken waar de kleine spruiten even kunnen ravotten of waar er wat streeklekkers gesmikkeld kan worden. 

Met de Westhoek KD tochten ga je op stap door diverse steden en kan je aan de hand van diverse doe-opdrachten de stad leren kennen.

 

 

Met steun van ELFPO

Neem ook een kijkje op www.vlaanderen.be/pdpo

Logo

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF