Westhoek KD's - familievriendelijk - op reis met kinderen - gezinsvakanties

Westhoek KD

Welkom

 

Familievakantie in de Westhoek

Westhoek KD'sDe Westhoek wordt veel als vakantiebestemming gekozen door gezinnen met kinderen. Niet alleen door de nabijheid van Bellewaerde en Plopsaland, maar zeker ook door het grote aanbod aan familievriendelijk logies en kleinschalige attracties (ezelpad, dierenpark De Zonnegloed, de kabelbaan,…).

 

Word een echte Westhoek KD!

Vakantieboek Westhoek KD'sKinderen die met hun ouders of grootouders in de Westhoek komen logeren, worden extra in de watten gelegd. Op een speelse en leerrijke manier maken zij kennis met de streek en worden ze tot echte Westhoek KD's omgetoverd. Alle goocheltrucs staan in het vakantieboek voor Westhoek KD's dat bij het logies op hen ligt te wachten of vooraf kan worden opgevraagd via info@westhoekkd.be.

Met het Westhoek KD bandje krijgen kinderen in heel wat musea/sites gratis toegang of worden ze verwend met een lekkernij. Het bandje kan worden afgehaald bij een van de diensten voor toerisme in de regio, in ruil voor de coupon die zich vooraan het vakantieboek bevindt.

 

Om het jonge geweld te behagen, werden 6 kindvriendelijke fietsroutes ontwikkeld. Met de routes passeer je tal van pleisterplekken waar de kleine spruiten even kunnen ravotten of waar er wat streeklekkers gesmikkeld kan worden. 

Met de Westhoek KD tochten ga je op stap door diverse steden en kan je aan de hand van diverse doe-opdrachten de stad leren kennen.

Westhoek KD's - Jaek en Nink