Westhoek KD's - familievriendelijk - op reis met kinderen - gezinsvakanties

Westhoek KD

Welkom

 

Familievakantie in de Westhoek

Westhoek KD'sDe Westhoek wordt veel als vakantiebestemming gekozen door families met kinderen. Niet alleen door de nabijheid van Bellewaerde en Plopsaland, maar zeker ook door het grote aanbod aan familievriendelijk logies en kleinschalige attracties (ezelpad, dierenpark De Zonnegloed, de kabelbaan,…).

 

Word een echte Westhoek KD!

Vakantieboek Westhoek KD's - op stap met kinderen in de Westhoek - familievriendelijke vakantie in de WesthoekKinderen die met hun ouders of grootouders in de Westhoek komen logeren, worden extra in de watten gelegd. Op een speelse en leerrijke manier maken zij kennis met de streek en worden ze tot echte Westhoek KD's omgetoverd. Alle goocheltrucs staan in het vakantieboek voor Westhoek KD's dat bij het logies op hen ligt te wachten of vooraf kan worden opgevraagd via info@westhoekkd.be.
Twijfel je bij één van de opdrachten of ben je niet helemaal zeker van de oplossing? Kijk dan hier even om jullie verder op weg te helpen.

Om het jonge geweld te behagen, werden 6 kindvriendelijke fietsroutes ontwikkeld. Met de routes passeer je tal van pleisterplekken waar de kleine spruiten even kunnen ravotten of waar er wat streeklekkers gesmikkeld kan worden. 

Met de Westhoek KD tochten ga je op stap door diverse steden en kan je aan de hand van diverse doe-opdrachten de stad leren kennen.

 

Families in de Westhoek

Op stap met kinderen in de Westhoek? Wij hebben alvast heel wat leuke tips en activiteiten gebundeld in een handige inspiratiegids. Klik op onderstaande link om deze gratis inspiratiegids online te ontvangen.

 

Westhoek KD's - Jaek en Nink